Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Dit is een stevige massage en meer beweging massage zonder olie. Deze bewegingen lijken op de asana’s (houdingen) van yoga en de manier waarop drukpunten worden getriggerd.

Olie ontspanning massage

De oliemassage is een klassieke massage. Het is een massage waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen.

Traditionele Thaise combinatie massage

Dit is een combinatie van traditionele Thaise massage en olie ontspanning massage.

Kruidenstempel massage

Het is een massage met kruiden die verwarmd worden door middel van stoom. De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempel. Zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels.

Hoofd, nek, schouder massage

Bij deze massage worden hoofd, gezicht, nek, schouder en eventueel de bovenzijde van het decolleté op een rustgevende en liefdevolle wijze gemasseerd. Daarbij worden tevens diverse Oosterse technieken gebruikt.

Anti-migraine massage

Er worden bepaalde plekken gemasseerd, meeste rondom hoofd, nek, schouder en gezicht. Deze plekken worden heel rustig en voorzichtig gemasseerd. Na de massage voel je je meteen helder en merk je dat je energie terug hebt gekregen.

Olie ontspanning combinatie Hotstone massage

Dit is een combinatie van olie ontspanning massage en Hotstone massage. Bij een hotstone massage wordt het lichaam gemasseer met stenen van ongeveer 45 graden celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren.

Phum Jai Aroma massage

Dit is een massage met allerlei soorten aroma olie. De geuren van oliën kunnen geneeskrachtig werken, terwijl de olie zorgt dat de huid fijner en zachter wordt. De ontspanning door de rustige massage zorgt voor een goede bloedsomloop. Na de massage krijg je veel energie.

Zwangerschaps massage

Zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Verder werkt het kalmerend, pijn bestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Let op: zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf drie maanden toe en met de laatste dag van de zwangerschap.

Na bevalling massage

Een na bevalling massage helpt het lichaam sneller te herstellen na de bevalling, doordat het de hormonen weer in balans brengt. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van de spieren, die tijdens de borstvoeding en het dragen van de baby extra worden belast.
Let op: na bevalling massage wordt gegeven vanaf vier weken na de bevalling (bij een keizersnede na zes weken).

Overgang vrouwen massage

Vrouwen in de overgang krijgen te maken met wijzigingen in de hormoonhuishouding. Hierdoor kan de overgang voor veel ongemakken zorgen.
De massage in combinatie met de speciale massageolie voor vrouwen in de overgang, zorgen ervoor dat je lichaam en geest tot rust komt. Verder neemt de spanning en stress af, waardoor je minder last van overgangsklachten zult hebben.

Traditionele Thaise combinatie massage met warm korrelkussentherapie

Een korrelkussen is een warmtekussen gevuld met natuurlijke korrels die, na verwarming, een ontspannende warmte afgeven. Bij deze massage gebruik ik een korrelkussen op de plekken waar u het nodig heeft, zoals de nek, rug, onderrug, buik, billen, benen en voeten. De korrelkussentherapie zorgt voor een betere doorbloeding; de warmte bevordert ontspanning, maakt de spieren soepeler en vermindert pijn!

Neem contact op

Mijn massagepraktijk is gevestigd in Nijmegen-Zuid, in de wijk Grootstal.

Maak snel een afspraak. Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten.