Wie ben ik

Mijn naam is Janphen Hakham. Ik woon in Nederland sinds 2005. Ik ben sinds 2011 begonnen met het verzorgen van Thaise massagebehandelingen.
Maar Thaise massage ken ik al vanaf toen ik klein was. Dat heb ik van opa, oma, van familie geleerd, dus weet ik precies hoe van spieren en hoe van technieken en werking van Thaise massage.

In 2012 heb ik besloten om de massage cursus te volgen voor Traditionele Thaise massage, bij Wat Po (een Thaise traditionele massageschool in Bangkok, Thailand).
In 2017 heb ik bij Wat Po de cursus gezondheidsmassage voor vrouwen (‘massage for women’s health care’) gevolgd.
Verder heb ik in 2017 bij de Massage Academie de cursus zwangerschapsmassage gevolgd.
In januari 2024 heb ik de workshop ‘Innovative Acupressure & Artistic Stretching’ met Master Chaang gevolgd.
Mijn ervaring met het verzorgen van Thaise massagebehandelingen is ongeveer 13 jaar. In deze tijd heb ik heel veel kennis verkregen over Thaise massage en uitgebreide ervaring opgedaan met het verzorgen van Thaise massagebehandelingen.

Ik wil in de toekomst nog verder leren; dat is beter voor mijn ontwikkeling en ook beter voor de klant. Belangrijk vind ik dat een klant een goede behandeling krijgt en met een goed en tevreden gevoel terug naar huis gaat.

Neem contact op

Mijn massagepraktijk is gevestigd in Nijmegen-Zuid, in de wijk Grootstal.

Maak snel een afspraak. Ik hoop u gauw te mogen ontmoeten.